Voetbaluitslagen internationaal volgen

Voetbaluitslagen internationaal: alle grote competities zijn in Nederland op de televisie te volgenVelen verklaren me voor gek wanneer ik ze vertel welke internationale competities ik allemaal volg: dit zijn alle Europese voetbalcompetities en nog een aantal internationale. En als ik zeg: alle Europese voetbalcompetities bedoel ik ook echt alle Europese voetbalcompetities. Nouja, alle betaald voetbal competities dan, ik moet natuurlijk niet overdrijven. In ieder geval valt het wel te stellen dat voetbaluitslagen internationaal mijn passie zijn. Altijd wanneer ik meedoe aan voetbalquizzen ben ik de winnaar en dat is niet voor niets. Voetbaluitslagen internationaal volg ik voornamelijk online maar ik probeer ook zoveel mogelijk wedstrijden op de televisie mee te pikken. Wat ook leuk is: in internationale competities zijn veel Nederlanders actief. En twee keer per jaar ga ik op voetbalreis. Dan ga ik twee weken naar het buitenland en plan ik in die periode zo veel mogelijk voetbalwedstrijden in. Mijn vrouw is er intussen aan gewend en ze begint het zelfs ook leuk te vinden om voetbal te kijken. Je mag misschien denken dat ik een beetje gek ben maar laten we wel wezen: iedereen moet een hobby hebben!